sunnuntai 17. joulukuuta 2017

Vuosi väriterapiaa-info ja pinkki heinäkuu

Vuosi väriterapiaa-info

Vuosi väriterapiaa-töistä minulta puuttuu vielä oranssi kesäkuu, purppura elokuu, petroolinvihreä lokakuu, yönsininen marraskuu ja valkoinen joulukuu. Mites muilla? Haasteen emäntänä taidan antaa itselleni ja muillekkin osallistujille "armonaikaa" tehdä keskeneräisiä kuukausia vielä tammikuun loppuun saakka, jos tahtoo tehdä.  Helmikuun alkupuolella suoritetaan arvonta osallistujien kesken. Siksi toivoisinkin, että jokainen osallistuja tekisi tammikuun aikana blogiinsa postauksen omasta Vuosi väriterapiaa-vuodesta. Eli yhteenveto/saldo töistä, mitä syntyi minäkin kuukautena jne. Jos ei kaikkea ehtinyt tehdä, niin ei haittaa. :)

Yksi ahkerista osallistujista ilmoitti jo saaneensa kaikki kuukaudet valmiiksi ja vinkkasi, että voisiko ensi vuodelle olla jotain vastaavaa. Heitän pallon nyt muille bloggaajille, haluaisko joku innokas käsityöbloggaaja toimia haasteen emäntänä ja kehittää meille kaikille värihaasteen ensi vuodelle? 

Minulla kävi syksyllä mielessä värihaasteen jatkot vuodelle 2018, mutta sitten sain ajatuksen toisenkin käsityöblogin perustamisesta... Sirpukan solmuissa jatkaa normaaliin tapaansa ja tuore neuleblogi Kutkuttavat kudelmat keskittyy ainoastaan vintage/rock/rockabilly-tyylisiin neuleisiin ja asusteisiin. Blogipohjan olen jo väsännyt, mutta tästä tulee lisää juttua myöhemmin.

----------------------------------------------------------------

Pinkki heinäkuu

Huh, jouluun on tultu ja vielä on Vuosi väriterapiaa-haasteen töitä kesken... Heinäkuun väriksi valikoitui pinkki. Suhteeni pinkkiin on kaksijakoinen: isona väripintana se ei pue minua, joskus sen imelyys ja shokeeraava kirkkaus jopa öllöttää, mutta pienissä määrissä ripauksena asusteissa tai vaatteissa pinkillä on kyllä paikkansa.


Koska mitään suurta pinkkiä en halunnut, niin heinäkuun haastetyönä hamahelmeilin kesäiset mehujää-korvikset. Pinkin kaveriksi sulautui mukaan oranssia ja keltaista. Kaikki korunosat on ulkomailta hankittuja (wish, ebay, amazon) ja tietysti sävy sävyyn löytyi pinkit korvakorukoukut. 


Tykkään kitsch-henkisistä koruista ja näistä mehujää-korviksista tuli yllättävän makoisat. Hamahelmipikselikorujen kokoaminen alustalle on semmoista rentouttavaa väriterapiaa. Peruskokoiset helmet on halkaisijaltaan muistaakseni 5 mm luokkaa, joten tilasin ulkomailta nyt pienempiäkin hamahelmiä sirompia koruja varten. Saas nähdä pääseekö joulun välipäivinä niitä jo testailemaan.
 

2 kommenttia:

  1. Uu, uusi blogisi kuulostaa todella kutkuttavan kiinnostavalta! Ryhdyn takuuvarmasti seuraajaksi, kun ilmoitat sen virallisesta olemassaolosta. Hyvää joulun odotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa joulun odotusta myös sulle! Ensi vuoden alkupuoliskolla olisi tarkoitus aloitella virallisesti toisenkin blogin pitoa, nyt syksyn/talven mittaan oon tehnyt kovasti aivotyötä asian eteen, googletellut ihania vintagemalleja yms. ;)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!