sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Vuosi väriterapiaa: maaliskuun satoa

Kooste maaliskuun töistä tulee nyt luvattoman paljon myöhässä, pahoittelut! Muutenkin blogi on viettänyt tovin hiljaiseloa näyttökokeiden ja työharjoittelun vietyä suurimman viipaleen ajasta. Onneksi kokeet on nyt läpäisty kertaheitolla ja käsityötkin maittaa jälleen.

Osallistujat ovat olleet haasteessa ahkerasti mukana ja on ilo seurata kaikkien tuotoksia. Vielä muutamia huomioita osallistujille: kahlaan oma-alotteisesti bloginne läpi eli uudesta postauksesta ei tarvitse aiemmista tiedoista poiketen ilmoittaa erikseen. ;) Jos listasta puuttuu kuukauden postauksesi linkki tai huomaat koostepostauksessa erheitä, saa ja pitääkin kommentoida. Mainitsettehan selkeästi postauksissanne haasteen (yleisesti ottaen hyvin lähes kaikissa blogeissa mainittu), niin minun ei tarvitse arvuutella, liittyykö postaus haasteeseen vai ei...

Haasteen lopussa on tarkoituksena arpoa osallistujien kesken paketillinen käsityötarvikkeita, lankaa yms. voittajan lemppariväreissä. Olen hasteen edetessä huomannut, että toiset on leikissä mukana enempi ja toiset vähempi... Jotta arvonta (kun on sen aika) olisi kaikille tasapuolinen, olen päättänyt, että arpalipukkeita kirjoitan seuraavasti osallistumiskuukausien mukaan:

Osallistumiskuukausia 0 -> ei lunasta arpaa
Osallistumiskuukausia 1-3 -> 1 arpa
Osallistumiskuukausia 4-6 -> 2 arpaa
Osallistumiskuukausia 7-9 -> 3 arpaa
Osallistumiskuukausia 10-12 -> 4 arpaa

Kuulostaako höpsöltä? 

Ja viime kuun tuotosten pariin... Maaliskuussa värit inspiroivat osallistujia seuraavin töin:

12 kommenttia:

 1. Onnea kokeiden ja harkan läpäisystä! Jee, nyt pääsee käymään muiden töitä läpi. (: Ja kuulostaa minusta hyvältä tuo arvontahomma, reilu peli.

  VastaaPoista
 2. Onnea kokeiden läpäisystä! Kiitos sinulle kun jaksat näitä yhteenvetoja tehdä. Arvontakin vaikuttaa reilulta.

  VastaaPoista
 3. Pipo-otus ja mummo, kiitos kommenteista! :) Yksi arpa riittää palkintoon eli siinä mielessä kaikilla on mahdollisuus voittaa (jos on osallistunut edes yhtenä kuukautena).. mutta koska on kyseessä läpi vuoden kestävä haaste, on minusta reilumpaa huomioida arvonnassa, kuka haastanut itseänsä minkäkin verran. Kukin osallistuu sillä määrällä kun pystyy ja kykenee, kunhan tekemisessä on hyvä meininki! :)

  VastaaPoista
 4. Maaliskuun projektini löytyy täältä http://www.kaavoihinkangistumatta.louhiatar.com/2017/04/suklaanruskea-talvitakki-arjen-bling.html. Lisään jatkossa tuon haasteen tarkemman nimen osaksi tekstiä nyt vain "tageissä"

  VastaaPoista
 5. Ei kuulosta höpsöltä, vaan oikein hyvältä. :) Ja onnea, että olet näytöstä ja harjoittalusta selvinnyt, tsemppiä vielä kevään loppurutistukseen"! Tässä aamukahvilla kävin listaa läpi, niin monenlaista ihanuutta ollaan taas maaliksuussa tehty ♥. Listaa selatessa kuitenkin huomasin, että linkkaus ei minun kohdalla toiminut, vaan menee edellä olevan blogiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :) Tarkistin linkin ja nyt olen muuttanut sen oikeaksi - ilmeisesti olin unohtanut kopsata blogisi osoitteen ja muistissa ollut osoite jäi blogisi kohdalle. Pahoittelut!

   Poista
  2. No hätä :) Onhan tuossa listaamisessa ollut oma hommansa, että sattuuhan sitä... Kiitos jälleen koonnista!

   Poista
 6. Kiitos koosteesta! Reilulta vaikuttaa arvontasysteemisi :)

  VastaaPoista
 7. Kiva kun teet näitä koosteita! Ja kiva idea myös tuo arvontasysteemi! Oranssista löytyy ihan kohta huhtikuun postaus, joten täällä ollaan vahvasti mukana haasteessa. :D

  VastaaPoista
 8. Moikka Mira! Oikeudenmukaiselta kuulostaa ;) Lisäätkö kiltti vielä mun toisen maaliskuun väriterapiapläjäykseni tuohon Maaliskuun satoa -listaukseen:
  http://zakuskapoyta.blogspot.fi/2017/03/pinkki-vetaa-viimeisiaan.html

  VastaaPoista
 9. Kiitos ilmoituksesta, lisäsin toisenkin postauksen nyt listaan! :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!