torstai 2. maaliskuuta 2017

Vuosi väriterapiaa: Ruusunpunainen helmikuu


Punainen on voimakas perusväri, joka kuvastaa minulle tulisuutta ja lämpöä. Monet asiat on punaisia, kuten ruusut, marjat, STOP-merkki risteyksessä, räväkkä huulipuna... Jos minä olisin väri, olisin punainen... Se kertoo kenties eniten luonteestani ja sen temperamenttisuudesta.


Helmikuun Vuosi väriterapiaa-haaste postaus tulee nyt hitusen jäljessä, koska toteutuksen kanssa oli ongelmia. Päätin pidättäytyä haasteen tiimoilta villasukissa ja samaan kategoriaan syntyi nämä ruusunpunaiset, valkoisilla ruusukkeilla varustetut "ballerinatossut".

Tossuihin ei ollut ohjetta ja senpä vuoksi näiden kanssa vähän väännettiin: pohjat olen virkannut erikseen mustalla, joten pohjan ja punaisen päällisen vaihtumiskohdasta ei tullut aluksi kovin sievä. Ompeleilla sain rumimmat värien irvistelyt piiloon.

Virkkasin tossut puolipylväillä 4 nro:n koukulla ja lankana käytin Gullgarn Trysiliä (www.lankamaailma.fi). Lanka on akryyliä, mutta oikein jämyä tämmesiin tossuihin muotoa pitämään. Valkoiset ruusut on Novitan Säde-langan jämistä.

Ollaan jo maaliskuussa ja kuukauden haastesukat onkin jo valmiina kuvausta odottelemassa...      

2 kommenttia:

Kaunis kiitos kommentistasi!