tiistai 7. maaliskuuta 2017

Vuosi väriterapiaa: Multicolor maaliskuu


Multicolor eli värien moninaista kirjoa ja loistoa...Valitsin multicolorin synttärikuukaudelleni, koska rakastan värejä yli kaiken: värilliset ja kuviolliset kankaat, kirkkaat langat ja asusteet/vaatteet/korut vie minut helposti mennessään. 


Tämän kuun Vuosi väriterapiaa-haasteessa oli valinnan vaikeutena langan päättäminen - niin moni jemmassa ollut lanka olisi ansainnut päästä puikoille. Yleensä en pidä hempeistä ja pastellisista sävyistä, mutta Novitan uusi Seiskaveikan raitalanka kokanaisuutena kutkutti makuhermojakin; langassa on aivan Valion Pingviini-jäätelötikkujen sävyt.


Sukat on neulottu "omalla toteutuksella" ja tässä perussukassa kulkee iso palmikko varresta kärkeen asti. Kärkeen olen tehnyt tutun ja turvallisen sädekavennuksen. Raidoitus onnnistui muuten kiitettävästi, mutta sukan kärkeen ei värit osunut yks yhteen, liekö syy langassa vai neulojan käsialassa...


Sain viime kierroksella Salaiselta neuleystävältäni puikot, joilla neulotaan sukka kolmen puikon avulla ja näin puikkojen vaihtumiskohtia (ja löysiä silmukoita) ei tule niin montaa.. Pingotin "kutoessa" (kuten meidän murrealueella neulomista kutsutaan)liikaa ja yhden puikoista onnistuin katkaisemaan, harmitus...! Olivat kyllä näppärät puikot tässäkin työssä.

Ensi kuussa upotan jalat limen vihreään... Hyllyn päällä odottelee mitä ihaninta alpakkalankaa jo tulevaa kuukautta varten. ;)

3 kommenttia:

  1. Meillähän on sitten sama synttärikuukausi. ;) Kauniit sukat! Miun maaliskuun maanläheiset pääsevät ehkä tänään kunnolla suunnittelun alle, kun kaivan kaikki maanläheiset jämälangat esiin...

    VastaaPoista
  2. Onpa ihanat sukat! Kesän väreissä:)

    VastaaPoista
  3. Herkullisen väriset sukat! Ja kaunis palmikkokuvio :) Mukavaa maaliskuuta!

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!