keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Paljastuksia osa 4: Unisieppari Salaiselle Neuleystävälle


Kesäkuun nopeana virkkuutyönä valmistui Salaiselle Neuleystävälleni lemmikinsininen unisieppari Novitan Kartano-langasta. Tämä unisieppari on ihka ensimmäinen tekemäni, mutta paljastettakoon, että pari muutakin on jo tuloillaan.

Kevään myötä olen innostunut mandaloiden virkkauksesta ja unisieppareista ylipäätään sisustusmielessä. Tämän unisiepparin tekoon ei tarvittu kuin vanha, puinen kassinkahva ja lankaa (monesti näihin lisäillään höyheniä, helmiä tms. koristuksia oman maun mukaan).


Helpohko mandalan ohje löytyi pinterestistä. Olen testannut kehikon päällystämistä toisen unisiepparin yhteydessä ja todennut, että virkattu reuna ei ole niin tasainen ja tiivis kuin yksinkertaisuudessaan langalla ympäriinsä kiepsauteltu. 

Vastaan postauksellani omaan Kutimet kotoa kauempana-kuvahaasteeseen. Haaste on avoin kaikille käsityöbloggaajille ja sen tarkoituksena on haastaa itseä kuvaamaan valmiita töitä kodin ulkopuolella. Ja koska sää oli lahjan valmistuttua mitä ihanin, niin päätin ulkoiluttaa unisiepparia ja räpsiä samalla kuvia. 

Unisieppari tuntui sulautuvan kesän väripalettiin, ja yleisesti ottaen sinistä pidetään rauhoittavana värinä. Toivottavasti unisieppari on ollut saajallensa mieluinen ja tuonut levollisia unia. :)  

        

2 kommenttia:

  1. Tuossa sängyn yläpuolella tämä roikkuu ja ainakin nyt lomalla olen nukkunut ihan hyvin. Kiitos kaunis :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!