sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Kesäkuun SNY-paketti


Kesäkuu on kiirinyt eteen päin vinhaa vauhtia jalkapallon ja kaiken muun ohella niin, että blogissa on ollut tovin hiljaista. Loppukuusta sitten "rysähtää" postauksia, kun Salainen neuleystävä- rinki tulee kevään osalta päätökseen ja kaikki pakettien mukaan laitetut työt uskaltaa täällä viimein paljastaa. ;)

Tässä kuussa paketista paljastui kaikkea mukavaa näpertelyyn: huopaperhosia, muffinssi- ja handmade-nappeja. Sain myös Koruharakan kahdet korvikset ja avaimenperän sekä kerän Novitan Kartano-lankaa. Samaista liilan väristä lankaa minulta löytyikin jo ennestään, joten ei tarvitse ostaa lisää. :) Paketissa oli mukana Novitan ohjeita ja ilokseni huomasin, että monet näistä on olleet mun ajatuksissa must do-listalla. Jospa tänä kesänä saisin aikaiseksi?

Jännittävintä Salainen Neuleystävä-ringissä on ollut pakettien sisällön lisäksi se, kuka lähettäjäksi paljastuu. Minulle tänä keväänä ihanaisia paketteja postitti Monican kierot puikot-blogin Monica. Kiitokset Salaiselle Neuleystävälle pirteistä paketeista (ei hetkeen tekeminen lopu kesken) ja aktiivisesti SNY- hengessä mukana olemisesta, kommentteja on ollut ilo lukea. :)   
  

9 kommenttia:

 1. Sinulle oli kiva kasailla paketteja, ideat ei loppunu kesken, budjetti niinkin... 😉 Ihanaa kesää!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kyllä vaan, kaikki kevään paketit oli ihania ja kierros kaikkiaan onnistunut! Positiivinen kokemus jäi ensikertalaiselle. :)

   Poista
 3. Herkullinen paketti, nuo kirsikat houkuttavat! Mukavasti on parisi kerännyt materiaalia erilaisiin käden töihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirsikat on ihania! <3 Monipuolisesti oli materiaalia, tykkään. Käyttötarkoitukset vielä hakusalla, mutta varmasti jotain keksin. :)

   Poista
 4. Olipa siinä ihana paketti. Mukavaa juhannusta!

  VastaaPoista
 5. Hauskan oloinen paketti! Ja ihanat korvikset! Nää SNY-jutut on vaan niin kivoja :). Iloista keskikesän juhlaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä paketteja on kyllä ootellu kuin pikku lapsi joululahjoja. Ensikertalaiselle jäi hyvät kokemukset, syksyn kierrokselle mukaan siis :) ->

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!