tiistai 28. kesäkuuta 2016

Paljastuksia: Hyttysverkkohuivi Salaiselle Neuleystävälle

SNY-kierros eli Salainen Neuleystävä-rinki starttasi maaliskuussa. Olin mukana ensimmäistä kertaa ja kokemus oli pelkästään positiivinen: oli ilo ja arjen piristys vastaanottaa neulepaketteja Salaiselta Neuleystävältä (ja näitähän ooteltiin kuin lapsi jouluna lahjoja:)), mutta yhtä mukavalta tuntui myös kasata kaverille paketteja. Sny-parini oli Anne-Mari blogista Anne-Marin tekeleet.

HUOM! Uudelle, syksyllä alkavalle sny-kierrokselle pystyy ilmottautumaan elokuussa. Suosittelen! Infot löytyy tämän postauksen ekan lauseen linkin takaa! :)  

Nyt saa viimein paljastaa, mitä kevään aikana oon neulonut/virkannut Sny-parille. Näitä postauksia satelee viikon mittaan. ;)
Ekan paketin mukana lähetin Neuleystävälleni hyttysverkkohuivin. Malli oli tutustumislappujen tietojen mukaan yksi Anne-Marin suosikeista. 


Ohjeen huivin virkkaamiseen löysin täältä.
Langaksi valikoitui Madame tricote parisin pehmeä, merinovillalanka, missä on kaunis ja kuulas liilan sävy. 

Tämän työn ja sny-ringin kautta oli hieno huomata, kuinka toisen ihmisen mieltymyksistä voi löytää uusia neuletyön aiheita itsellekin. Huivin malli oli mulle tuikituntematon, mutta ihastuin tähän niin, että aloitin virkkaamaan kirjavasta langasta samalla ohjeella huivia omaankin kaulaan.  
 

2 kommenttia:

  1. Hei vaan ja kaunis kiitos kevään paketeista. Sny-ringin yksi paras puoli on ideoiden antaminen, itse ainakin jumiudun joskus tekemään samoja juttuja samoista langoista, joten uusi pari voi kivasti herätellä uusia ajatuksia. Tämäkin huivi on niin helppo tehdä vaan mielestäni kuitenkin tosi kaunis malliltaan. Hyvää kesää siulle 😀

    VastaaPoista
  2. On kyllä nätti huivimalli, sopii kaiken kanssa. (:

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!