tiistai 22. maaliskuuta 2016

Maaliskuun paketti Salaiselta neuleystävältä


Tänään illalla reippailin pakettiautomaatille pikapikaa - kännykkään oli tullut saapumisilmoitus ja arvatenkin lähetys olisi Salaiselta neuleystävältä. Lenkin verran piti malttaa odottaa sisällön paljastumista. Mutta nautin sitä ennen raikkaasta ilmasta, nousevasta kuutamosta, pyöräteiden kirskuvista kivistä lenkkareiden alla... Ja mietin tulevaa lankalauantaita, sillä meillä päin trullit kiertää vasta tuolloin suurimmasta osasta Suomea poiketen.

Kotona sormet syyhysi, kun pääsin paketin kimppuun. Sisältä löytyi 2 Pirtan keittiöpyyhettä, kerä Schachenmayrin Regia Etude Color- lankaa ja siihen pari sukkaohjetta, kortti, limenvihreää kynsilakkaa sekä namuja. Pirteä paketti kokonaisuudessaan. Keittiöpyyhkeitä meillä on aika vähän, joten tarpeeseen tuli. :) Salainen neuleystävä osaa ilmeisesti lukea myös ajatuksia, sillä jokin aika sitten ihastelin kaupassa juurikin samansävyistä kynsilakkaa.. Jätin silloin ostamatta ja myöhemmin harmitti, mutta nyt sain vastaavan kuin tilauksesta. ;) Namut piti laittaa vielä piiloon, sillä pelkään, että meidän perheen herkkusuut jättää äitin puille paljaille kun silmä välttää. :D  


Salainen neuleystävä lähetti kaksi sukkaohjetta Regiasta tehtäväksi - joko Prism socks tai Ocean View-sukat (tai vaihtoehtoisesti muksuille jotain kerästä). Hän mainitsi Regian langan suosikikseen ja minä ainakin ihastuin langan väriin! En usko, että lanka on liian ohkaista, koska puikkojen koolla voi vaikuttaa, minkälaista jälkeä tulee. Tällä hetkellä olen kallistunut Ocean View-sukkien puolelle, koska sukan neulominen poikittain kiehtoo. (Kuvasssa Ocean View alempana, Dropsin ohje)


Enkä malttanut olla kuvaamatta tarkemmin paketin mukana saamaani korttia, kun oli niin passeli mulle: "elämän on tarkoitus olla värikästä". Mun kohdalla pitää paikkaansa - vain neule voi olla hyvä olemalla tasapaksu, mutta jos elämänkulku on liian tasaista ja väritöntä, niin tylsistyn helposti. :) 
 

10 kommenttia:

 1. Huh, paketti turvallisesti perillä. Ensin vaikutti että olis jumittunu välille.
  Kiinnostaisi kyllä nähdä kuinka langan värit asettuu ocean view - sukissa.

  Taikapallo puuhissa... Sny18

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, kiitoksia kovasti! :) Kustin polkemisesta ei aina tosiaan tiedä, miehen kans ollaan huomattu, että toisinaan ulkomaan paketit tulee nopeampaa kuin kotimaan, hassua.. Mulla on parhaillaan tuhat keskeneräistä työtä ja muutamia neulehaasteita kesken, mutta on sellanen tunne, että tänään aloitan silti tekeen nuita sukkia. Ainahan sitä voi yhden uuden sukkaparin aloittaa. ;) Kasasin taikapallon viikonloppuna, mukavaa puuhaa. :)

   Poista
 2. Ihana paketti! Kyllä näistä yllätyspaketeista niin nauttii. On muuten tosi söpöt keittiöpyyhkeet! Mistähän tuollaisia löytäisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsin kyllä, positiivisia ylläreitä ei voi koskaan olla liikaa. :) Pyyhkeet on somat, villi veikkaus, että voisko Anttilasta löytyä? Ainakin oon joskus sieltä tilannut Pirtan pussilakanoita. :)

   Poista
  2. Kiitos vinkistä. :) Olisiko sulla antaa e-mail-osoitetta? Voit halutessasi antaa sen mun omaan: aarreaukusti@gmail.com Voisin laittaa yv:nä ohjetta josta olit kiinnostunut

   Poista
 3. Tosi kiva paketti ja mielenkiintoisen näköiset sukkaohjeet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Molemmat sukkaohjeet kivoja, hauska päästä kokeilemaan jotain uutta. :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!