lauantai 20. helmikuuta 2016

Rusetti-tuubihuivi

Rusetti-tuubihuivi kevätkeleille

Kevään keskeneräiset-haasteen myötä löytyi kätköjä ja niiden seassa oli muun muassa tämä petroolin värisestä Novitan Jenikasta neulottu valepatenttituubihuivi. Mietintämyssy syyhysi - laittaako purkuun vai saisiko pienillä mausteilla näyttävämmäksi. 

Huomasin, että hyllyn päällä löhönnyt jämäkerä, kirkkaan vihreä Myboshi-lanka sointui kauniisti yhteen petroolin kanssa. Päädyin siis neulomaan rusetin ja reunoja koristelemaan. Alareunassa kulkee Jenikasta virkattu piparkakkureuna, toteutin ketju- ja piilosilmukoin. Rusetin nappi oli hetken hakusessa, kun ihan langan väristä ei osunut silmään. Hiukan kellertävämpi vihreä kuitenkin toi oman lisänsä huiviin ja kokonaisuudesta tuli värimaailmaltaan retro. Ja sehän sopii mulle vallan mainiosti. :)

Yksityiskohta huivista


 

 

4 kommenttia:

 1. Tulipas siitä söpö. (: Ei se yleensä paljoa vaadi, kun ilme muuttuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No ei vaadikaan, oli tämä parempi vaihtoehto kuin purku. ;)

   Poista
 2. Onpa ihana! Tuunaan juuri neuleesta tuubihuivia - olisikin hyvä kehittää siihen jokin pieni ja nätti yksityskohta:) Rusetti tuo tässä niin kivasti ilmettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tykästyin kyllä tähän petroolin ja vihreän yhdistelmään, ite vaadin aina neuleeseen jotain extraa, kun tavalliset perusneuleet ilman koristeita, kuvioita tms. ei oo ihan mun juttu. :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!