torstai 25. helmikuuta 2016

Muffinssi-kämmekkäät


Lankavuoren uumenista löytyi vajaan kerän verran Novitan Isoveli-lankaa. Oli otettava pieni "välipurtava" työ, kun oon tässä kuussa osallistunut niin moneen neulehaasteeseen, etten ole ehtinyt "omia juttuja" tehdä. Koska oon yli vuosi sitten heittänyt hyvästit herkuille (etenkin viljamössöille), niin päätinpä tehdä jotain, mitä voi herkutella silmillä - muffinssikämmekkäät! :)

Kämmekkäät on valepalmikkoa ja sileää neuletta, itse muffinssi on virkattu jämälangoista. Herkulliset, ebaysta aikoinaan tilatut sydän-napit sai toimia marjoina, muffissien kruunuina. Tekaisin nopeasti ohjeen näihin kämmekkäisiin. Toteutus on varsin helpohko, ei tarvitse päätä vaivata liikaa. ;) Ohje löytyy sivupalkista kohdasta "omat ohjeet". 

Muffinssikämmekkäät. :) Pitihän nuo ihanaiset maatuskat laittaa kuvausrekvisiitaksi.
Lähikuvaa virkatusta muffinssista. Tuo nappi, NAM! ;)

Fiilistelyä kämmekäs kädessä. Ja tietysti Salaiselta Neuleystävältä saatu kortti mukana. :)
Muffinssien ja valepalmikon yhdistelmä. :)

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Toteutus on tosi simppeli, mutta "tunnelma" ja värien yhteensopivuus juuri sellaiset kuin hain. :)

   Poista
 2. Täällä on jotain postinhuomaan jätettävää... Jospa jotain pientä saapuisi jo ensiviikolla ;)

  SNY18

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jään siis jännityksellä oottelemaan! :) Mukavaa kun on noin aktiivinen Salainen Neuleystävä, joka jaksaa kommentoida ja olla menossa mukana! +++++

   Poista
 3. Väsyksissä ei tajunnut kertoa että jopas onki herkulliset kämmekkäät! Väriterapiaa tää sun blogissa vierailu, taidan innostua itsekkin väreistä :)
  SNY18

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä elämässä pitää värejä olla. :) Liekö stereotypiaa, että suomalaiset tykkää maanläheisistä ja murretuista väreistä, minä ainakin teen siinä poikkeuksen. :D

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!