keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Karhuneuleella Kevään keskeneräiset-haasteeseen!


Ei liene kauan aikaa, kun mainitsin täällä, etten tykkää esitellä keskeneräisiä töitä blogissani. Mutta nyt on ihan pakko! ;) Nimittäin blogissa Silmukan saalistus on meneillään oivallinen haaste minulle ja kaikille muille, joilla tahtoo keskeneräiset työt pinoutua kaapin perukoille. 

Osallistun Kevään keskeneräiset- haasteeseen tällä karhuneuleella, mikä on ollut kesken jo useammankin kevään. :D Mies osaisi varmaan arvostaa, jos saisin tämän joskus valmiiksi neulottua. Karhuneule on 7veikkaa ja ohje Novitan, tosin itse hieman varioitu. Syy keskeneräisyyteen lienee selvä: mustaa lankaa on tympeä neuloa ja hihojen tekeminen on pitkäveteistä. Toukokuussa tulee kuluneeksi vuosi hääpäivästämme, joten haasteen parissa on aikaa sopivasti edellä manitun kuukauden loppuun. Ei siis muuta kuin hihat heilumaan! :)  

                                    

15 kommenttia:

 1. Oh, mustan langan kirous! :D Tsemppiä puseron tekemiseen. Itse en oikein voi osallistua haasteeseen, kun ei ole keskeneräisiä töitä muita kuin yksi huivi, joka sai purkutuomion. Ei tule huivia, tulee jotain muuta. Tai no on yksi patalappu mutta sitä en laske. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Haasteeseen voi osallistua myös, jos on ollut jo jokin työ suunnitteilla pitempään, mutta ei oo saanu aloitettua. Eli ei tarvi olla kuin ajatuksen tasolla keskeneräinen. ;)

   Poista
 2. Onpas hieno kirjoneulepaita tulossa! Kiitos, että lähdit mukaan ja tsemppiä haasteeseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) haasteet on aina mukavia, joten ei voi olla lähtemättä mukaan. :)

   Poista
 3. Wau mikä paita tulossa. Mäkin lähdin mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Pitää käydä paremmalla ajalla kurkkaamassa muidenkin haastetöitä, jos vaikka sais lisäinspiraatiota. ;)

   Poista
 4. Huh huh, tuossa on kyllä haastetta kerrakseen, mustan neulominen näillä säillä. Vaan kyllä kohta valkenee päivät ja illatkin hieman niin kyllä sä paidan valmiiksi saat.
  Mä oon kanss mukana tässä tempauksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä onneksi parasta aikaa sataa lunta eli valoisuutta tiedossa! :)Vaan muksujen takia tahtoo olla vasta myöhäinen ilta/yö, milloin ehtii neuletöitä tehdä, joten kattolamppujen valo saa kelvata. Hihat on 1 o 1n-joustinneuletta - vaarana on, että lähtee "sokeasti" tekemään juuri toisin päin 1n 1o. :) Pitääpä käydä sinunkin haastetöitä vilkaisemassa, kunhan ehtii. ;)

   Poista
 5. Just tuollaiset isot ja yksiväriset työt ne tahtoo jäädä kesken, jos vaan vähänkin pidemmäksi ajaksi laskee käsistään. Tsemppiä siis neulomiseen! Tämä on kyllä oivallinen haaste, jospa saisi potkua tekemiseen. Itsekin päätin hypätä parilla työllä mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla tahtoo syntyä uusia projekteja kuin sieniä sateella, tahtoo mennä "pää kolmantena lankana". :D Siinäkin varmaan yksi syy, miksi isommat projektit tahtoo hyytyä. :)

   Poista
 6. Pssst! Voitit miun blogin synttäriarvonnasta sukat. Tsekkaa sähköposti! (:

  VastaaPoista
 7. laittelin sinulle viestiä :).
  Jospa nyt tulisi ilmoittautumislomake perille asti. Ilmoita, jos ei ole tullut vieläkään!

  VastaaPoista
 8. Tsemppiä #keväänkeskeneräiset haasteeseen. En yhtään ihmettele että projekti on hieman venähtänyt. Minusta mustan langan neulominen on maailman vaikeinta. Oli työ sitten mikä vaan, niin ei oikein suju.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Musta on kimuranttia, onneksi tässä neuletyössä ei ole ollut mitään vaikeita neulemalleja tms. missä pitäis laskea silmukoita, oikein ja nurin kun laittaa vaan oikeisiin kohtiin. ;)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!