lauantai 20. helmikuuta 2016

Muitaihaniatyyny

Muitaihaniatyyny

Jokin aika sitten löysin blogin, jonka tyyliin ei voinut olla ihastumatta. Tämä "muitaihania"-hullutus alkoi siitä, kun instagrammissa ihmiset (muun muassa minä) alkoivat neuloa muitaihaniatalvisukkia. :) Omani ovat vielä kesken, koska päätin tehdä heti kerralla useammat parit. Mutta seuraava muitaihaniahaaste kolkutteli jo ovella, nimittäin muitaihaniatyyny!  

Helmikuunneulehaasteena ahersin tyynyn kimpussa. Valitsin langoiksi räikeitä karkki/jäätelövärejä, mulla on ollut niin keväinen olo jo pitkän tovin. Ja meillä sisustuspinnat on aika harmaita ja tummia, joten pienet väripilkkeet siellä täällä tuo pirteyttä huusholliimme. ;)

Ihan ongelmitta tyynyn teko ei mennyt, eka kuvio ei osu oikeaan kohtaan ja sisustyyny on liian pikkuruinen, otin nimittäin tämän neulomisen löysin rantein ettei tule kirraavia langanjuoksuja. :D Mutta katson tyynyä kokonaisuutena ja oon silti tyytyväinen. Eihän noin kauniilla ohjeilla voi epäonnistua ja mikä väriterapiasessio olikaan tuota neuloa! :)

6 kommenttia:

 1. Voi että onkin upea tyyny. Kaunis kuvio sekä värimaailma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oon tyytyväinen tulokseen, värejä ei voi koskaan olla liikaa. :) Ja jos tämä inspiroi, niin kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa ohje blogista muitaihania.com, siellä on kaikkea kivaa ja blogi nimensä väärti. :)

   Poista
 2. Kivan näkönen tyyny tuli. (: Sopii hyvin kavereittensa kanssa hengailemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Työtä tehdessä en hoksannutkaan, että passaa hyvin nuiden ostotyynyjen kanssa yhteen. :)

   Poista
 3. Hieno tyyny, iloiset värit! Tarkkaile postia... ;)
  T: Sny18

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oletkin jo ehkä huomannut, että olen melko "värisyöppö". :D Jään jännityksellä postia oottelemaan ja arvuuttelemaan, kuka mahdat olla... :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!