keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Vuosi väriterapiaa-haaste: Tammikuun satoa

Vuosi väriterapiaa-haaste on pyörähtänyt käyntiin ja osallistujia on lähtenyt mukaan sankoin joukoin, hienoa! Olenkin koonnut blogini oikeaan laitaan listan näistä kaikista ihanista blogeista. 

OSALLISTUJAT HUOMIO,HUOMIO!

Mikäeli joku ei löydä omaa blogia listasta, kannattaa huikata, sillä kokoan joka kuukausi yhteenvedon tuon listan pohjalta. ;) Pääsen listasta myös jokaisen blogiin, joten aiemmasta tiedosta poiketen uusista haastepostauksista EI tarvitse ilmoittaa minulle erikseen (käyn kurkkimassa blogejanne oma-alotteisesti kunhan ehdin kiireiltäni).

Pyrin julkaisemaan koosteen joka kuukauden alkupuolella sekä tutustumaan kuukauden tuotoksiin, mutta toivon kärsivällisyyttä, kun teitä on niin monta osallistujaa. :) Ja jos joku ei ehdi saada kuun loppuun mennessä haastepostausta valmiiksi, ei hätää -  voi sen lisätä koosteeseen myöhemminkin.

Nyt tammikuun tuotosten pariin!

11 kommenttia:

 1. Näin onkin hyvä. Helppo käydä kurkkimassa toisten aikaansaannoksia. Sinulla tässä on vain iso ja aikaa vievä työ, huhhuh.

  VastaaPoista
 2. Vau, olet tehnyt valtavan työn, kiitos! Tähän listaan paneuduin viikonloppuna ajan kanssa. Hienoa, kuinka paljon meitä on...

  VastaaPoista
 3. Voi, onpas meitä paljon. Tosi iso kiitos sinulle tästä koosteesta, siitä on helppo käydä kurkkailemassa muidenkin töitä. Mukavaa keskiviikkoiltaa!

  VastaaPoista
 4. On se hyvä, ettet alkanut niitä kuvia keräilemään, näissäkin riittää hommaa. Osallistujiahan on melkoisen paljon! :D Tää on minusta oikein hyvä systeemi. Ja superkiva haaste. <3

  VastaaPoista
 5. Ihan mahtavia töitä olivat kaikki tehneet ja hauska oli huomata miten parilla muullakin osallistujalla oli sama tammikuun väri:) Nyt vaan helmikuun mustan kimppuun!

  VastaaPoista
 6. Hyvä lista! Kiva, että olet koonnut kaikki postaukset samaan paikkaan! :)

  VastaaPoista
 7. Tää on kyllä tosi kiva haaste, ja kiva ku oot tehny tämmösen koosteen. Mukava tästä käydä kattelemassa muiden tuotoksia.

  VastaaPoista
 8. Mielelläni olisin myös mukana! Värivalinnat ja tammikuun työ löytyykin blogistani http://pienikapylehma.wordpress.com

  VastaaPoista
 9. Osallistujia on kyllä ihan mahtavan paljon, en osannut yhtään aavistaa että näin moni innostuisi! :) Koosteen tekemisessä on kyllä hommaa, mutta se palvelee kaikkia. ;)

  VastaaPoista
 10. Olen pahoillani, etten voinutkaan osallistua kivaan haastejuttuusi. Sairastuin ja koko blogittelu on tauolla. Aina ei vain käy niin kuin suunnittelee, tulee ne kuuluisat pari muuttujaa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään anteeksi pyydettävää, huomista ei tiedä koskaan kukaan ennakkoon. Toivotaan pikaista paranemista!

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!