maanantai 2. tammikuuta 2017

Blogin tuore, timanttinen ilme


Uusi vuosi lähti käyntiin uuden blogi-ilmeen luomisella - aina vain minua seurasi tunne, ettei blogin ilme ole koskaan sellainen kuin tahtoisin. Olen parin illan aikana tehnyt monia kokeiluja taustaan ja banneriin. Eli jos joku on tuolloin blogisivulleni eksynyt, niin vastassa on saattanut olla jatkuva sekamelska ja taustojen vaihtuminen (taustojen päättäminen on niin vaikeaa, kun jokainen sävy, leveys yms. pitäisi olla kohdillaan).

Nyt olen taas lähempänä omaa mukavuusaluetta ja lemppariväriä, kun blogin ilme on vihertävään taittuva ja kuvitus ripauksen "old school"-henkinen. Jos oikein tarkkaan katsoo, niin taustan timantit saattaa näyttää tutuilta. Lainasin ja muokkasin jalokivet Afrikantähti-pelistä.

Bannerissa keskeisenä elementtinä esiintyy edelleen sakset, niillä kun yhä aukaistaan tämän Sirpukan solmuja lankakeristä. Halusin eroon edellisestä bannerista, koska toteutus oli kovin alkeellinen ja "kyhätyn näköinen". Uutena tulokkaana on jalokiviä rakastava harakka. Sen kummempaa symbolista merkitystä blogissani sillä ei ole, vaan harakat ja jalokivet kuuluu yhteen.

Mielestäni blogin yleisilme on nyt väritykseltään raikkaampi. En osannut tehdä yhtään neutraalin sävyisempää, vaan meinasi aluksi tulla tätäkin värikkäämpi taustan ja bannerin kombinaatio. Maltoin kuitenkin mieleni, ettei kukaan saa päänsärkyä blogissa vierailun vuoksi! ;)


 Diamonds are forever...
Diamonds are a girl's best friend...

8 kommenttia:

Kaunis kiitos kommentistasi!