maanantai 19. joulukuuta 2016

Vuosi väriterapiaa- haaste: Infoa

Ilahduttavaa, että niin moni on ilmottautunut mukaan Vuosi väriterapiaa-haasteeseen. Koska osallistujia on nyt jo yli kymmenen, haasteen päätyttyä arvon kaikkien osallistujien kesken postipaketillisen lankoja/käsityötarvikkeita. Voittaja saa itse valita mielikkivärinsä paketin sisältöön. ;)

Aina mahtuu mukaan osallistujia, infotkaa ja antakaa sanan kiertää. Haaste alkaa virallisesti tammikuussa ja kestää vuoden 2017 loppuun.

Osallistujat, haluatteko että teen joka kuukausi yhteenvedon tänne blogiin kunkin osallistujan kuukauden väristä/työstä? Esim. osallistujan blogin nimi ja linkki blogiin ja kuva työstä. Mikäeli saan käyttää haastekuvianne täällä blogissa (tekijänoikeussyistä tiedustelen), kommentoikaa tähän postaukseen.

Mukavaa joulun odotusta!


14 kommenttia:

 1. Heippa! Mulle sopii linkkaus ja kuvien käyttö tässä tarkoituksessa :) Koitan saada värini pian järjestykseen :)

  VastaaPoista
 2. Kooste joka kuukaudelle vois olla tosi kiva, niin näkis helposti, mitä kivaa muut ovat tehneet! (: Mun osalta voi ainakin laittaa linkin ja värin. Kuvia en ehkä suoraan haluaisi käytettävän, niitä voi sitten halutessaan käydä kurkkaamassa linkin takaa.

  VastaaPoista
 3. Olisi tosi kiva tällainen kooste niin näkee muiden työt kätevästi samassa paikassa ja pääsee halutessaan klikkaamaan lisäkuviin ja -tietoihin! Eli omia kuviani saa ainakin tällaiseen tarkoitukseen käyttää :)

  VastaaPoista
 4. Minullekin sopii kooste hyvin esim. juuri väri ja linkki sitten omaan tekstiin. Kuvien käyttöä vastaan ei sinällään mitään ole, mutta ehkä koosteesta tulisi "liian pitkä", jos kaikkien kuvatkin olisi siinä mukana, joten kallistun Pipo-otuksen ehdotukseen. Itse pyrin aina laittamaan myös linkin blogiisi tähän aiheeseen liittyviin postauksiin.

  VastaaPoista
 5. Muutaman mielipiteen sain.. ja koska kaikki eivät halua kuvia käytettävän, laitetaan suosiolla pelkästään linkki blogiin ja kuvat jätetään rauhaan. ;) Pysyy yhteenveto sitten yhtenäisempänä. :)

  VastaaPoista
 6. Minulla on värit päätettynä ja osaan jo työtkin... Laitan omaan blogiini "alkupostauksen", jossa paljastan värit (työt jääkööt vielä salaisuudeksi) myöhemmin, mutta kuitenkin tämän kuun aikana. Tässä on nyt hieman kiirettä pitänyt, niin en ole paljoa ehtinyt bloggailemaan, mutta en ole tätä haastetta unohtanut. ;)

  VastaaPoista
 7. http://aarreaukusti.blogspot.fi/2016/12/vuosi-variterapiaa-haaste.html?m=1

  Tässä linkki minun ensi vuoden haaste väreihin :)

  VastaaPoista
 8. Kuukausikooste kuulostaa kivalta :) Selvisin vasta eilen joululahjaneuleista ja nyt alan suunnitella uutta vuotta ja uusia neuleita. Ehkä en saa suunnitelmia blogiini vielä tämän vuoden aikana, vaikka suunnitelma valmiina olisikin. Pitää ensin ehtiä postata kaikkea muuta :)

  VastaaPoista
 9. Kuukausikooste kuulostaa kivalta! Helppo nähdä mitä muutkin ovat tehneet! :) Värit päätän piakoin.

  VastaaPoista
 10. Tosi kivalta kuulostaa kuukausikooste jos vaan sellaisen jaksat aina tehdä.

  VastaaPoista
 11. Mulle passaa se linkkijuttu ja koostejuttu oikein hyvin.

  VastaaPoista
 12. Kooste ja linkkaus sopii minullekin :)

  VastaaPoista
 13. Kooste on hyvä ja linkkijuttu passaa....mihinkäs helmikuun juttuja voi ilmoitella =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyn oma-alotteisesti blogilistan läpi eli ei tarvi erikseen ilmottaa! ;)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!