sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Viikon hankintoja ja keskeneräisyyksiä

Joulukuu tulla tupsahti ja viikolla joululahjaostoksilla ollessani tein heräteostoksia siinä sivussa.


Oulun Puuilosta löytyi ihastuttava, pin up/sarjakuva-tyylinen muistivihko... tämä käsityövihkoseksi tietenkin muistiinpanoja ja ohjeita varten. Teksti "OMG" kyllä pistää hymyilyttämään, kun uusia ideoita satelee niin tiheään, ettei entisiäkään töitä ehdi valmiiksi saada (vihkon kansi kuvaa mun mielestä AHAA-elämystä. :D )

 
Samassa kaupassa myytiin matonkudetta kirkkaissa väreissä, ostin turkoosia kaksin kappalein. Kude on valmistettu kierrätysmatskusta.


Paikallisessa Halpa-Hallissa oli kaksi Novitan Fluffy-kerää kuudella eurolla. Lanka muistuttaa koostumukseltaan pörröistä Teddy-lankaa, mutta on aavistuksen ohkasempaa. 


Viikolla hypistelin ja ravistelin postilaatikkoon tullutta, muoviin pakattua lähetystä ja tuumasin, että "aivan kuin sisällä olisi maatuska". Lähetys oli miehen nimellä ja luvalla sain aukaista. Mies oli yllätyksekseni tilannut mulle ulkomailta maatuskan... sellaisen, jonka voin itse maalata ja koristella. Mukava arjen piriste tämmeiselle keräilijälle. 


Tänään kokeilin ekan kerran soodataikinan tekoa Salaisen Neuleystävän kannustamana. Kunhan sydämet kuivuvat ja ehdin koristeeksi asti väsätä, niin laitan postausta tulemaan näistä vielä erikseen.


Keskeneräisyyksiä piisaa. Työn alla on tällä hetkellä patalaput, tämä päättelyä vaille valmis huutaa vielä paria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!