lauantai 31. joulukuuta 2016

Joulukuun paketti Salaiselta Neuleystävältä


Nyt kun joulun hulinasta on selvitty ja uusi vuosi tekee tuloaan, on korkea aika muistaa raportoida Salaisen Neuleystävä-ringin viimeisestä paketista.

Joulukuun paketti sisälsi ihanan, lämpöisen huivin, nenäliinoja, pienen Marilyn-peltipurkin minttupastilleineen, turkoosia Opal-lankaa + lyhyet puikot, Debbie Bliss-mukin ja pikkupussillisen tarpeellista neuletöihin. Tämäkin paketti oli aivan ihana ja mieluinen kuten kaikki aiemmatkin!

Turkoosia lankaa tuli kuin tilauksesta, koska tammikuu vierähtää turkoosin parissa Vuosi väriterapiaa-haasteen tiimoilta. Debbie Bliss-muki on mukavan tilava teelle ja neulekuosi mainio. Koska tämä syksy on mennyt sairastelukierteessä, toivon että nenäliinoille ei ihan heti olisi käyttöä. ;)

Koko kierroksen ajan jännitti, kuka mahtaa olla Salainen Neuleystäväni. Olen kaksi kertaa ollut mukana Sny-kierroksella ja molempien Salaisten Neuleystävieni käsiala oli niin samankaltaista, että ehdin jo kuvitella henkilön olleen yksi ja sama molemmilla kierroksilla... Mutta epäilykset saivat väistyä, kun tällä kertaa Salaiseksi Neuleystäväkseni paljastui Kati blogista Hipsulaisen helmeilyt. Neuletöiden lisäksi Katin blogista löytyy ihania koruja (kuten blogin nimikin paljastaa), kannattaa käydä kurkkimassa! ;)

Sny-kierros oli jälleen antoisa ja piristävä. Vaikka neljä kuukautta vierähtää nopeasti ja haikeus tulee aina ringin loputtua, silti jo mietteissään odottaa seuraavaa kierrosta. Koukuttavaa? Kevään kierros (mikäeli sellainen tulee) houkuttaisi jo kovasti, vaikka tiedän että kevät tulee olemaan kiireinen ja haastava uuteen päivärytmiin totuttelun vuoksi... Joten uuden vuoden lupaukseni on yksinkertaisesti pitää tämä blogi hengissä.   

1 kommentti:

  1. ihana paketti. Minä jo olin, että näinkö hyvin olen parit jakanut, että sama olisi sattunut :D.

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!