tiistai 17. toukokuuta 2016

Toukokuun Sny-paketti


Mua odotti pakettiautomaatissa vallattoman ihana lähetys Salaiselta neuleystävältä, ilahduin todella. Tämä oli kyllä luxusta arkeen. Kiitos Sny18 reippaasta ja monipuolisesta paketista! :)


Paketissa oli kaksi kerää Dropsin petroolinväristä Fabel-lankaa. Lanka oli kinkkinen kuvattava, eikä tämä kuva tee oikeutta langan värin suhteen... Väri on todellisuudessa syvempi petrooli ja hehkeä. Mun lempparivärejä ehdottomasti. ;) 


Ja sitten löytyi nämä ihanuudet: kirsikka-aiheiset ranteenlämmittimet/ kämmekkäät. Nämä on herkulliset ja mun tyyliin tosi passelit. Sävy sävyyn paketin mukana tuli myös punaisia työvälineitä eli sukkapuikot ja pyöröpuikko. 

  
Salainen neuleystävä ei ollut osannut päättää sukkaohjetta, joten paketti sisälsi kirjallisen verran ohjeita. Ann Buddin Villasukkakirja, Vaativia malleja taitavalle neulojalle on mulle uusi tuttavuus, mutta pikaselauksella kirja vaikutti lupaavalta ja sopivalta tämmeiselle värihirmulle. ;) 

Ja nyt voin unohtaa epämääräiset paperilappukirjanmerkit, kun kirjan välistä pilkotti todella söpö hiiri! Tämä lemmikki täytyy pitää visusti hyvässä tallessa, ettei muksut vie mukaan leikkeihinsä. :) 

6 kommenttia:

 1. Hih, ole hyvä! Kiva että oli mieluinen paketti. Se hiiri on rotta ;) rat bookmark ohje löytyy täältä: http://www.supergurumi.com/amigurumi-crochet-rat-bookmark
  Itse tein vähän sinnepäin, omaan tapaani ominpäin soveltaen. Käsityö ohjeiden orjallisesti noudattaminen ei kuulu tapoihini.
  Kämmekkäiden kirsikoista ei oikein tullut sellaiset kuin halusin, mut kai on tunnistettavissa.
  Seuraavaksi onkin kesäkuun paketin vuoro ja kierroksen viimeinen, samalla paljastuu kuka näitä paketteja on häärännyt kasaan. Viimeinen paketti onkin täysin erilainen... ;)
  Sny18

  VastaaPoista
 2. Kääk, nyt meni lajituntemus pieleen! :P Instassa kävinkin jokin aika sitten (muistaakseni) tykkäämässä tuollaisesta kirjanmerkistä. En tiedä ootko instassa edes, mutta jos oli tämä sama rotta, niin en ainakaan muista kenen nimimerkin takaa löytyi. ;)

  Täällä on kanssa yksi ohjeiden muunnoksia harrastava, ohjeita kirjaimellisesti noudattaen ei voi onnistua, en ainakaan minä! Joku vapaus pitää aina olla, että pysyy mielenkiinto tekemisessä. :) Aika monet työt tuppaa olemaan semmosia extemporee-juttuja... niitä tehdään siihen asti, kunnes tökkää, joskus jatketaan ja toisinaan puretaan. :P

  VastaaPoista
 3. ihana paketti! ja tuo kirjanmerkki on todella suloinen

  VastaaPoista
 4. Ooh, miten tyylikäs paketti!t. jonkun toisen SNY

  VastaaPoista
 5. Wau mikä paketti. =) Ihana tuo kirjanmerkki =) Kauniin väristä lankaa =)

  VastaaPoista
 6. Rakastuin heti noihin kämmekkäisiin! Ihanat! Ja muutenkin kiva paketti.

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!