sunnuntai 8. toukokuuta 2016

ÄitienpäivälahjatÄitienpäivä tuli yhtä nopeasti kuin muutkin päivät, enkä oikein ollut ennättänyt ajatellakaan koko asiaa kaiken arkirumban keskellä. Edellisenä iltana mattimyöhäisenä hoksasin, että vielä ennätän virkata lahjat äidilleni ja anopille. 

Meleeratuissa tunnelmissa mentiin illasta äitienpäivän aamupäivään (yöunet tietysti välissä), kun juoksutin kahta eri lankaa rinnakkain molemmissa töissä. Lopputuloksena syntyi Sirpukan versosukat ohjeella vihreäsävytteiset sukat ja violetti tuubihuivi samaisella versosukkien virkkausmallilla. Värimaailmoiltaan työt muistutti keväistä maata ja syreenin kukkia.  

Äitienpäiväni sujui leppoisasti. Koska omat lapset ovat vielä aika pieniä, teki mies minulle vähähiilihydraattisen Pavlova-kakun ja sainhan toki herättyäni lapsilta pusut ja halit, mikä lämmitti sydäntä enemmän kuin mikään. :) Päivän ohjelmaan kuului mm. jääkiekon katselua, ulkoilua merenrannassa kauniissa säässä ja mummuloissa kyläilyt.

Koska kello on jo paljon ja onnellisesta päivästä huolimatta väsy painaa päälle, esittelen äitienpäivälahjat nyt otosten muodossa sen kummemmin tekemiseen, lankan merkkeihin ja menekkeihin tms. puuttumatta (vaikka postauksesta tulisikin nyt "epävirallisen" oloinen). Kuvat puhukoon puolestaan. ;) Saa toki kysellä tarkemmin, jos jokin asia kiinnostaa, vastaan aina mielelläni. :)


TUUBIHUIVI

  

SUKAT2 kommenttia:

 1. Kivat virkkuutyöt olet tehnyt.
  Paketti on matkalla. Kuvittelin se saapuvan sinulle perjantaiksi mutta sepäs ei ole hievahtanutkaan sinä koko päivänä mihinkään, tyhmä posti! Liekkö pelkäsivät 13.pvä perjantaita.. No jospa se sieltä maanantaina perille tulis.
  T: Sny18

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nuo oli semmosia viime hetken "pikatöitä". :)
   Tulee kun ehtii. ;)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!