sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Säde-huppuhuivi

Hupullinen huivi Novitan Säde-langasta
Ekat mummonneliöt tein yläasteella tekstiilityön tunnilla (pusero, missä puna-oranssi-keltaiset neliöt, "tulen värit"). Hassua, mutta silloin ne tulivat uudestaan muotiin ja mun käsityökoreissa ne on pyörineet aika ajoin niistä päivistä asti. Perjantaina saapui uusi Novitan lehti, ja sielläkin mummonneliöt olivat vastassa. Mummonneliöissä on niin paljon mahdollisuuksia, etten voi koskaan kyllästyä niiden virkkaamiseen. Joten sallikaa minun jatkaa "mummoilua"... :)

Kesällä lankalaatikoissa pölyyntyneet Novitan Säde-langat pääsivät viimein virkkuukoukulle, kun halusin kokeilla hupullisen kaulahuivin tekoa mututuntumalla, tutulla mummonneliötekniikalla. Lanka oli takertuvaa, joten purku ei olisi tullut kysymykseenkään. Kerralla piti onnistua!
Värien ja langoissa olevien paljettien ansiosta syntyi perinteisestä tekniikasta huolimatta nuorekas ja raikas huivi. Huivia reunustaa piparkakkureuna - ainakin hameissa on tänä vuonna ollut piparkakkureunus muotia. 

Koska syksy on ollut melko aurinkoinen ja sateeton, on ollut otollisia kelejä ottaa kuvia ulkona valmiista töistä. Tänään sain siskoni apuun, joten superkiitokset hänelle mallina toimimisesta! :) 
 
Huivi sivuprofiilista
Huppu hartioilla
Yksityiskohta huivista
Lähikuva huivista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!