keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Operaatio korupläjäys

Pidän värikkäistä ja naivistisista koruista, joiden arvoa ei mitata rahassa. Liian kalliita helyjä on myös vaikea käyttää, koska pelkään pudottavani korun jonnekin ja sitten iskisi syvä harmitus. Olen netissä törmännyt muutamaan korukauppaan, joiden tuotteet miellyttävät minua: 

http://www.koruharakka.com/
http://nikkotakko.com/koru-tilaustyo/ 

Parina iltana väsäsin hamstraamistani materiaaleista läjän koruja. Osa oli puhtaasti valmiiden osien yhdistelyä, mutta innostuin taas pitkän tauon jälkeen kutistemuovin työstämisestä. Ohjeita kyseisen materiaalin käyttöön löytyy useista blogeista, esim. täältä: http://piponytimesta.blogspot.fi/2014/11/kutistemuovi.html Mulla kutistemuovit on käyttäytyneet omituisesti, liekö vika uunissa, muoveissa vai tekijässä, mutta muovien oiettua olen huomannut, että kuvat on venyneet pituussuunnassa. :D Kyllä niistä silti korut on vielä saatu, kun on mennyt hetki sen ajatuksen hyväksymiseen, että ehkei lopputulos ookkaan niin kamala...

Tästä postauksesta tulee melko kuvapläjäys, mutta kuvatekseistä käy ilmi materiaalit ja mahdolliset tekniikat. :)

Perhonen ja pilvi kutistemuoveista, keskellä ylhäällä ketjuun yhdistetty valmis timanttiriipus (riipus alle 3 € adlibriksestä)

Kutistemuovit ennen uuniin menoa, huom! tässä on perhonenkin vielä symmetrinen. Kärpänen on vielä työstön alla.
Perhonen on istahtanut kiven päälle.


Pilvi-riipus
Pilvi-riipus

Pöllö-sormus kutistemuovista
Pöllösormus kutistemuovista
Pöllösormus kutistemuovista
Rannekoru lasihelmistä ja siipi-riipuksista
Värikkäitä rannekoruja kivihelmistä (saattaa olla myös lasihelmiä osa), mukana myös mulle tyypillinen teema eli ihanat maatuskat
Lähikuvaa rannekoruista
Samaiset rannekorut märän liuskekiven päällä
Kyllä ne käteenkin sopii :)

2 kommenttia:

  1. Tuo pöllö on ihan mahdottoman hurmaavan suloinen. :) Kauniita ovat kyllä kaikki.

    VastaaPoista
  2. Kiitos palautteestasi! :) Kutistemuovi on kyllä mukava materiaali, pientäkin yksityiskohtaa saa tehtyä näppärästi. Pöllön tein vähän sillä meiningillä, että kun jämämuovipaloja jäi. Sormukseen passas hyvin. :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!