torstai 22. helmikuuta 2018

Vuosi väriterapiaa-haaste: Arvonnan voittaja

Kevättä kohti kovasti jo mennään ja nyt on jo korkea aika ilmoittaa viime vuoden Vuosi väriterapiaa-haasteen arvonnan voittaja. Kerrataan vielä. Eli kaikkien osallistujien kesken lupasin arpoa paketillisen lankoja yms. käsityötarvikkeita voittajan suosikkiväreissä. 

Haluan kiittää kaikkia osallistujia haasteeseen osallistumisesta. Kauniita töitä saitte aikaiseksi ja toivottavasti nautitte väriterapiastanne vuoden varrella. Olen käynyt kurkkimassa blogeissanne, vaikka kiireiden keskellä kommentointi on haasteen emännältä jäänyt. Pahoittelut siitä!

Arvonta suoritettiin perinteisesti paperilapuilla yhden todistajan/lipunnostajan läsnäollessa, joka oli tällä kertaa ruokiksella oleva mieheni. Listasin bloginne ja laitoin jokaiselle oman arvontanumeron. Arvontalappuihin kirjoitin pelkät numerot. Muutamat "osallistujat" jouduin diskaamaan - sellaisia haamuosallistujia oli, ketkä olivat ilmoittaneet lähtevänsä mukaan haasteeseen, mutta eivät sitten innostuneet/muistaneet syystä tai toisesta. Arpalipun sai käytännössä, jos oli toteuttanut haastetta vähintään yhtenä kuukautena.

Tällä kertaa onnetar suosi henkilöä, joka pitää blogia.............
...................................................................
Itse tehty.

Onneksi olkoon! Nyt vain suosikkivärejä minulle ilmoittelemaan! :) 

10 kommenttia:

 1. Onnea ja iloa voittajalle !
  Tämä oli oikein mukava haastetehtävä

  VastaaPoista
 2. Onnea voittajalle ja sinulle ISO kiitos organisoinnista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun osallistuit! Seuraavalla kerralla täytyy miettiä tarkemmin, miten haasteen voisi organisoida paremmin - oli niin monta osallistujaa, että en tahtonu pysyä perässä! :P Mutta haasteen kuitenkin teitte te osallistujat! ;)

   Poista
 3. Hei! Ihanaa että arpaonni suosi minua, vaikka haasteeseen tekemäni työt ovat suurelta osalta jääneet postaamatta blogiin erinäisten syiden vuoksi. Yritin laittaa sinulle sähköpostia, mutta minulle tuli ilmoitus, että sähköpostisi on täynnä eikä viestiä voitu toimittaa.

  Kiitos vielä mahtavasta ja inspiroivasta haasteesta ja ihanaa kevättä sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun osallistuit ja mukavaa kevättä sinullekin! Tarkistan tuon sähköpostiasian ja olen taas yhteyksissä, niin saadaan tuo palkintoasia etiä päin. :)

   Poista
 4. Kiitokset vielä kivasta haasteesta, jonka kautta innostuin aloittamaan bloggaajana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun osallistuit! Hienoa, että tämä haaste innoitti myös blogin aloittamiseen. :)

   Poista
 5. Hei, sähköposti ei jostain syystä toiminut vieläkään, mutta laitoin sinulle viestiä blogisi facebooksivujen kautta, onkohan se tullut perille? :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos minunki puolesta kivasta haasteesta ja haasteen organisoinnista. Jos joskus innostut uutta järjestämään, niin mukana olen. Puolivuotinenkin voisi olla kiva. Mutta oli ihanaa, vaikken joka kuulle kerinnytkään tehdä.

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!