sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Huivia ja väriterapiaa Löysin viikolla pussillisen keskeneräisiä neuleita. Nyt oli päättelyvuorossa mustasta Novitan Säde- ja violetin/vihreänkirjavasta Drops Delight-langoista virkattu perushuivi. 


Huivi on ikään kuin suuri, puolikas isoäidinneliö ja sitä reunustaa apilakuviota muistuttava pitsi. Reunusohje on muistaakseni Claire Cromptonin kirjasta Virkkaa kukkia, neliöitä ja reunapitsejä.Neuleen värimaailma on kyllä jollain tapaa niin tähän vuodenaikaan sopiva - vähän synkkä ja tumma, mutta langan paljetit on ikään kuin tähtiä sysimustalla taivaalla. 


 Hassua, että ajan myötä olen alkanut nauttia syksystä, sen koleudesta, kylmyydestä ja pimeydestäkin. Valon himmetessä talvea kohti väsymys tosin lisääntyy, joten päätin piristää itseäni ostamalla kaksi kerää pirtsakkaa seiskaveikkaa ja aloittaa Taimitarhan Syyssukat by Niina Laitinen.


Kaksivärisiin kirjoneulesukkiin valitsin oranssin ja keltaisen, koska niiden yhdistelmästä tulisi retrohtava enkä ole pitkään aikaan neulonut kyseisistä väreistä mitään. Ja nuo värit ajatuksenakin on melkoinen vitamiinipommi... Oranssi= porkkana, karoteeni, lämpö. Keltainen= appelsiini, aurinko, kepeys. Vähän matkaa olen jo sukissa edennyt. ;)
   

5 kommenttia:

Kaunis kiitos kommentistasi!