tiistai 6. syyskuuta 2016

Kutimet kotoa kauempana-kuvahaaste: Arvonta osallistujien kesken


Kuten aiemmin lupasin, se ken kuvahaasteeseen ryhtyy on automaattisesti mukana arvonnassa haasteen päätyttyä. Eilen kirjoittelinkin jo yhteenvetoa kuvahaasteesta.


Osallistujamäärä ei ollut huima, mutta mahdollisuus voittaa palkinto oli sitäkin suurempi. ;) Mukana oli muutama ompeluun hurahtanut blogi sekä neuleita toteuttavia blogeja. Sen vuoksi kasasin pienen palkinnon, mikä sisälsi sekä kangasta että lankaa.

Arvoin osallistujien kesken yllä olevan kuvan syksyisen väriset langat ja kankaan. Viininpunainen lanka on Novitan Otava-lankaa. Suloista Sampsukan Merenneito-kangasta on arviolta pipoon riittävä määrä.
  

Kaikille osallistujille leikkasin yhtä monta (3 per nenä) arpakuponkia tasapuolisuuden nimissä. Kuka osallistujista "veti pisimmän korren"? 


Tikkunuottasilla!

Onneksi olkoon! Kiitos kaikille viidelle haasteessa mukana olleelle, mukavaa että tämä inspiroi eikä tarvinnut ypöyksin toteuttaa. :)

6 kommenttia:

  1. Asiasta kukkaruukkuun, käyppä vilkaisemassa min blogia, siellä on palkinto sinulle. (:

    VastaaPoista
  2. Onnea arvonnan voittajalle! Kivan palkinnon sait. :) Haaste oli mukava itselläni oli tarkoitus vastata haasteeseen kerran kuukaudessa, mutta jäin vähän tavoitteesta. Kiitos kuitenkin mukavasta haasteesta!

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!