torstai 15. syyskuuta 2016

Blogger Recognition Award-tunnustus

 
Sain palkinnon, tunnustuksen... ja olin aivan hämilläni, kun en ollut edes osallistunut mihinkään arvontoihin tms. 

Kaunis kiitos Tavaroiden taikamaailma-blogin Johanna/Pipo-otus tästä arjen piristyksestä! :)Palkinnon idea:

 1.Kirjoita postaus palkinnosta logoineen.
2.Kerro lyhyesti kuinka aloitit bloggaamisen.
3.Anna ohjeita aloitteleville bloggaajille.
4.Mainitse ja linkitä blogi joka sinut nimesi.
5.Nimeä 10 bloggaajaa palkinnon saajaksi.Sirpukan solmuissa-blogin synty

Nimi Sirpukan solmuissa... Sirpukka on ihka ensimmäinen lempinimeni, sen antoivat minulle synnytyssairaalan hoitajat. Kun synnyin, olin niin pieni ja sopusuhtainen, että kutsuivat minua Neiti Sirpukaksi. :) Ja solmuissa... niin ne minun langat (ja niskakin ja toisinaan ajatuksetkin) tuppaa olemaan, kun neulon, virkkaan ja näpertelen.

Käsitöitä olen tehnyt pienestä pitäen ja aloin rustaamaan blogia käsityöharrastuksen laajentamiseksi - blogin kirjoittaminen tuo harrastukseen paljon syvyyttä ja Tavaroiden taikamaailman Johannan mainitsemaa yhteisöllisyyttä. Olen pitänyt aina kirjoittamisesta muutenkin.  
 
Vuosia sitten aloittelin jo käsityöblogia työstämään, mutta se ei ottanut tuulta siipiensä alle. Viime syksynä päätin herätellä henkiin blogin, poistin kaiken vanhan ja aloitin täysin puhtaalta pöydältä - vain nimi säilyi muuttumattomana. 


Ohjeeni aloitteleville bloggaajille
 1. Ole rohkeasti oman polun kulkija, älä ota liikaa vaikutteita toisten blogeista. Toki inspiraatiota kannattaa välillä hakea kanssatovereilta. ;)
 2. Kokeile, tee, uskalla myös epäonnistua. Minulla menee useimmat asiat kantapään kautta. Opinpa lopulta. :D
 3. Aluksi lukijoita on vaikea saada, mutta maltti on valttia. Muista että kirjoitat blogia myös itsellesi etkä pelkästään lukijoille. Linkittämällä postauksia sosiaaliseen mediaan blogisi on helpompi löytää, esim. facebookin käsityöryhmät. Ole aktiivinen ja anna palautetta muille bloggaajille kommentoimalla. Pieni teko, mutta sillä piristät myös toisen päivää.
 4. Nauti prosessista (itse tekemisestä kirjoittamiseen) alusta loppuun, älä tee hampaat irvessä, ettei harrastuksesta tule puuduttava. 

 Kenelle minä annan palkinnon?

Nimeän ohjeista poiketen kolme blogia, kuten minulle tunnustuksen antanut on myöskin tehnyt. 

Näissä kaikissa blogeissa on tekemisen meininki läsnä. Käykäähän kurkkimassa! :)

5 kommenttia:

 1. Jee, kivaa kun laitoit tämän eteenpäin! (: Hauska kuulla blogisi alusta ja nimen synnystä. Mullakin oli jotain blogiräpellyksiä joskus kauan sitten mutta ei ollut oikein teemaa eikä inspistä, niin bloggaaminen sai odottaa ensin käsityöinnostusta useamman vuoden. Mutta nyt kun tähän on päässyt sisälle, niin onhan tää tosi hauskaa ja inspiroivaa. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taas käsityöinnostusta on aina piisannut, mutta se bloggaaminen itsessään oli niin uusi juttu silloin, että olin pihalla kuin lumiukko mitä mistäkin tapahtuu.. No nyt on tullut perehdyttyä paremmin ja homma toimii niin kuin pitää. :)

   Poista
 2. Oi mikä yllätys! <3 Ja todella hämmentävää, kun olen vasta aloitteleva bloggaaja. :) No, tämäpä nyt motivoi jatkamaan ja kehittämään blogia entuudestaan. Kiitos, Mira! Itse olen tykännyt sinun blogistasi ja hauska oli kuulla tämä tarina sen takana. Kerronpa omastani sitten seuraavassa postauksessani...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olin kovin hämmentynyt saadessani tunnustuksen, mielellään tämmeisen palkinnon laittaa eteen päin ja sitä kautta antaa hyvän kiertää. :) Jään innolla odottamaan sinun blogin tarinaa. :)

   Poista
 3. Kiitos kovasti, en olekaan koskaan aikaisemmin päässyt/joutunut näihin mukaan. :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!