maanantai 8. elokuuta 2016

Sirpukan neuleohjeet ja elokuun kuulumisia!


Päätin perustaa oman, itsenäisen blogin suunnittelemilleni neuleohjeille ja -malleille: 

 Sirpukan neuleohjeet 

Linkin takaa löytyy harrastelijoiden iloksi kaikki entiset ja tulevat ohjeeni samasta paikasta, kannattaa käydä kurkkimassa aika ajoin! ;)


Jatkan toki tämän alkuperäisen blogin kirjoittamista ja tänne päätyvät edelleen kaikki käsillä tuottaminen ja postaukset valmiista töistä. Olen ajatellut syventää blogikirjoittamistani: ennen en tykännyt julkaista täällä mitään keskeneräistä...  Nyt voisin kokeilla kertoa enempi itse prosessista ja suunnitteilla olevista käsitöistä ja muista käsityökuulumisista.

   
Nyt on viikon verran ollut jo se tunne, kun haikaillaan sitä mennyttä kesää. Mutta elokuu on tuonut mulle loistokkaita uutisia - sain viime viikolla kuulla, että pitkäaikainen haaveeni tulla vartijaksi on toteutumassa. Näistä tulee sitten artenomi/vartijarouvan kootut sepustukset! ;) 
  

2 kommenttia:

 1. Ihana postaus. Vierailuni jatkuu myös tuolla uudella sivulla. Onnittelut haaveiden täyttymisestä! Vartijan tehtävänä on tärkeää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) 5-6 vuotta olen kyseistä ammattia havitellut, mutta elämäntilanne ei ole antanut koskaan myöten. Mutta nyt viimeinkin, kyllä oli riemu kuulla tulleensa valituksi.

   Sirpukan neuleohjeet- sivustolta tosiaan löytyy jatkossa kehittelemäni ohjeet, siellä ne on näppärästi yhdessä paikassa. Tämän blogin puolella esittelen neuleet sitten perusteellisemmin/syvällisemmin. :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!