tiistai 26. huhtikuuta 2016

Värikäs huivi


Ohje: Caitlin ffrench/ wwww.raverly.com
Lanka: Drops delight sekä hieman 7veikka (fuksia)

Mikä ihmeen kevät? Aamulla avaan silmät ja ummistaisin kiinni saman tien, jos voisin - taas ikkunasta tarkasteltuna kylmä, harmaa, kolea ja sateinen päivä. Tämän hetkinen kevät muistuttaa paremmin syksyä, eikö vaan? Alla todiste. :P


Harmaaseen kevätpäivään piti saada väriä ja piristettä. Niinpä tongin kymmenien keskeneräisten töiden joukosta kauan sitten neulomani, reunan koristelua ja päättelyä vailla olevan, keskeneräisen huivin. Kupponen kahvia muumimukista ja huivin värien ihastelua, niin johan päivän väriterapia-annos on tyydytetty. ;) 


 Huivi on pienin variaatioin neulottu Caitlin ffrenchin ohjeella ja Drops delight-langalla. Mikään hillittömän iso huivi tästä ei tullut, liekö aikoinaan innostus loppunut vai lanka? 

 Lanka on värisävyiltään aika namu, mulle tulee mieleen makoisa mehujää ja ruusut. Ja onpa tuo lanka aika pehmeä iholle. Reunaan virkkasin piparkakkumaisen reunan fuksian punaisella 7veikalla.   
 
 

4 kommenttia:

 1. Ooh, kaunis huivi ja mikä värien loisto!
  Täällä on vapaapäiviä vietelty sateisessa ja harmaassa säässä, tänään yllättävän lämmintä, 14 astetta. Loppuviikko varmaan paistaa kun on ilta ja yövuoroja..
  Sny18

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) No nythän tuolla aurinko paisteleeki (täällä ainakin) ja lämpötilakin mukavasti kohonnut.

   Poista
 2. Ihana huivi. (: Mie oon kyllä nauttinu tuosta sateestakin, huuhtoutuu katupöly ja siitepöly poois.. Vaikken niin allerginen olekaan mutta mukavampi hengittää. Kunhan nyt ei vappuna satais!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Samaa mieltä sateesta, pölyt pois ja sillä hyvä sekä nurmikko alkaa vihertää. ;) Räntääkin tuli yhtenä päivänä ja tosi hyistä oli, nyt jo lämmintä onneksi. Kun tässä on kesätoppeja ollut työn alla ja yksi valmistunutkin, niin kyllä Suomen sään puolesta saa vähän aikaa vielä ootella ennen kuin niitä pystyy päälle laittaan ja ulkona kuvaamaan. :P

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!