torstai 21. huhtikuuta 2016

Huhtikuun SNY-paketti


Influenssasta on ihanasti toivuttu ja tänään pääsen jälleen jalkapallokentälle kirmaamaan. Piristystä tuli myös SNY-paketin muodossa eilen. :) SNY-parini lähetti minulle kaksi kerää viehkeän väristä Hjertegarnin Strømpegarn/ Sock Wool- lankaa + 2 sukkaohjetta, mistä valita: Kalajoki-sukat tai Ugly Duckling socks. 

Lisäksi taikalankapalloista paljastui kasapäin silmukkamerkkejä, söpöjä kukkanappeja ja kynsilakkaa. (Meniköhän nyt vastoin tarkoitusta, mutta en malttanut olla purkamatta taikalankapallokeriä ja kurkata, mitä aarteita sieltä löytyy :D) Kiitokset SNY-parille huhtikuun pirteästä paketista!

Kalajoki-sukat vai Ugly Duckling socks?

Valitsin puikoille otettaviksi "kotiseutusukat" eli Kalajoki-sukat tietenkin, lanka on niin värikästä ja niin on meidän jokikin. ;)

11 kommenttia:

 1. Pirteä paketti!

  Hei, kävin juuri AarreAukustin gmailissa ja huomasin viestisi, etteivät kukkaohjeet olleet tulleet sinulle perille. Yritin lähettää uudelleen sinulle siihen antamaasi sähköpostiosoitteeseen, mutta tuli ilmoitus, ettei viesti tullut perille. Onko sulla mahdollisesti jotakin toista sähköpostiosoitetta, johon voisin yrittää viestin laittaa? Jos haluat sen antaa, niin voit antaa sen sinne AarreAukustin g-mailiin. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitti! :)

  Kukkaohjeet ei tosiaan tullu perille, epäilin, että sähköposti olisi ollut täynnä.. Toinenkin sähköposti löytyy, laitan viestiä vielä sitä kautta. ;)

  VastaaPoista
 3. Arvasin ;) tottakai kalajoki-sukat. Kiva että paketti on mieluinen. Seuraavakin paketti alkaa pikkuhiljaa olemaan kasassa... joten toukokuussa alussa kusti polkee..
  Sny18

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma koti kullan kallis. ;) Sinähän oot ollu nopsa toukokuun paketin suhteen, mulla on ihan vaiheessa vielä, mitä lähetän toukokuussa. :P

   Poista
 4. Heippa, en saa jostakin syysä viestiä sulle toiseenkaan sähköpostiin. HÖ! Olisko ongelma liitetiedostojen lähettämisessä? Oletko saanut sähköposteihisi liitetiedostoja? Ovatkohan ne liian suuria?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, en oo saanut minkäänlaista postia tuosta virkatusta kukasta. Voishan niitä tiedostoja kokeilla pienentää, ainakin SNY-lomakkeet tuli ihan hyvin liitteenä taannoin. :)

   Poista
  2. Harvoin on näin epäonnea sähköpostin kanssa. Luulen, että nyt viimein tuli läpi. Jippii! :D

   Poista
 5. kalajoki sukat ehdottomasti :) Hieno paketti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja langan väri mitä ihanin! Sukat onkin jo tekeillä.. ;)

   Poista
 6. Hieno paketti! Kalajoki-sukista tulee varmasti hienot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään, värikombinaatiot oli hyvät. :) Toinen sukka onkin jo tehtynä, toista hieman aloitettu. Mukava ohje, pitää joskus tehdä toinenkin pari.

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!