tiistai 5. tammikuuta 2016

Sateenvarjoja ikkunaan


"Meduusoja, sieniä, buranan puolikkaita?" hihittelin mielessäni, ja se tunne, kun ei mennyt niin kuin Strömsössä. Tärkkäsyvaiheessa mustasta puuvillalangasta virkatut joulupallot epäonnistuivat, sillä pallojen puolikkaista tuli pidempiä kuin osasin kuvitella: kaksi kappaletta yhdistäessä ei tullut palloa vaan jonkin sortin ellipsoidi... Kiitos vain Novitan Neulo 4/2015-lehdelle hienosta virkatusta joulupallo-ohjeesta! :P  Ja mainittakoon, että ohje oli valmiin joulupallon päälle virkattava päällys, ei tärkättävä työ, eli omaan piikkiin meni tämäkin pyrstölleen mennyt kokeilu. 

Mutta vanha sananlasku sanoo, että kärsimysten kautta tie onneen vie. Pallonpuolikkaita katsoessa oivalsin jotain viehkeää, mikä toi mieleen Maija Poppasen. 

                                       Sateenvarjoja! 


Tein pallonpuolikkaista, turkooseista lasihelmistä ja taipuvasta metallilangasta  sateenvarjoja, joiden oli aluksi tarkoitus tulla joulukuusen oksille. Näin uuden vuoden ja uusien kujeiden alettua päädyin kuitenkin ripustamaan sateenvarjot pojan puistosta tuomaan keppiin ja laitoin ikkunaan näytille ympäri vuodeksi. Nyt saa sataa (mieluiten lunta), kun on sateenvarjotkin ikkunassa. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!