perjantai 11. syyskuuta 2015

Ei yhtään pöllömpi taulu

Pöllöt oksalla kuunvalossa

Kummin pestiä pukkas ja siitä haltioituneena päätin taiteilla pikkuiselle pöllö-taulun osana kummilahjaa. Viime maalauskerrasta olikin kulunut jo tovi, nuorempana tuli maalailtua enemmän siinä toivossa, että joskus pyrkisin kuvataiteilijaksi (noh, artenomi tuli, eikä mielestäni omppu kauas puusta pudonnut ammatinvalinnan suhteen ;D). 

Taulusta oli määrä tulla selkeä, pelkistetyn naivistinen, jotta se sopisi lastenhuoneen seinälle ja ilahduttaisi pienintäkin katsojaa tämän varttuessa. Taulu on kooltaan 50 x 60 cm ja se on tehty akryylimaaleilla (öljyvärit olen unohtanut kauan aikaa sitten tuoksahtavien liuottimien vuoksi). Kuvasta ei välttämättä erotu, mutta olen käyttänyt maalauksen elävöittämiseen hopeanväristä akryyliä esimerkiksi puiden latvoihin ja kuuhun, mikä tekee taulusta hiukan sadunomaisen.

Kuutamomaisemien maalaaminen on ihanaa, eikä pöllötaulujen maalaus tähän jää, sillä ostin valtavan taulunpohjan isomman kummipojan synttärilahjaa varten. Laitanpa sitten siitäkin postausta tänne, kun kuvaa pukkaa. :) 1 kommentti:

Kaunis kiitos kommentistasi!