sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Toppi dominotekniikalla


Novitan kesän 2015 lehti tarjosi hienon ohjeen Puro batikista toteutettavaan toppiin. 

Kevään kynnyksellä sain viimeinkin topin valmiiksi, mutta kuvauksia se sai odottaa koko kesän... Tiedättehän sen tunteen, kun näkee valtavasti vaivaa ja lopputulos ei miellytä? Topin ulkonäössä ei ole vikaa, mutta se ei millään tavalla sovi kroppani kanssa yhteen... Asusteiden neulomisessa on se hyvä puoli, että lähes poikkeuksetta sukat sopivat aina jalkoihin ja lapaset käsiin. ;)


Dominotekniikka tuli tutuksi, ja neulominen oli mutkatonta. Tässä topissa leikiteltiin monivärisellä langalla ja kuvionnista tuli hiukan psykedeelinen? 


Puro batik näissä lupiinin sävyissä on ihastuttava, kunpa olisin aikoinaan hamstrannut sitä enemmän varastoon. Jämistä voisi tehdä vaikka pitsisukat...
 

Osallistun tällä postauksella Kutimet kotoa kauempana-kuvahaasteeseen.     
Pieni kuvausretki sadesäässä teki terää. Heittäydyin hurjaksi ja uitin toppia vesilammikossa. Halusinpa vain nähdä värit kirkkaampina. :) 


   

3 kommenttia:

  1. Vau, ompa hieno! :) upeat värit ja kiva malli. Harmi ette lopputulos ollutkaan yksi yhteen.. Voisiko sitä jotenkin fiksata, että olisi sopivampi..? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Värit on kyllä kohdillaan, on vaan sen mallinen vaate ettei passaa.. mietin jo voisko tästä tuunata kesäkassin, jää nähtäväksi. :P

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!