tiistai 22. maaliskuuta 2016

Pupu-lapasetTänään valmistui toinen työ osana maaliskuun Silmukan ytimestä- haastetta.
Haasteen emäntinä toimivat blogien pitäjät blogeista Silmukan saalistus ja  Pipon ytimestä.
Joka kuukausi annetaan uusi aihe, mihin työn tulee liittyä, ja tämän kuun aiheena oli pääsiäispupu. 

Aiemmin esittelin täällä virkkaamani ja huovuttamani pupukorvikset ja samalla pupun virkkausohjeella jatketaan (löytyi pinterestistä). Tällä kertaa käytin ohjetta Novitan Nalle Taikasta neulomiini muksun lapasiin.

Lapaset on tehty kaksinkertaisesta langasta ja nostalgista, kun äitini on neulonut samantyyppisiä lapasen varsia, kun itse olen ollut pieni. Ja nyt minä teen näitä omille lapsilleni. :) Esikoinen tykästyikin näihin ja Petteri kaniini-fanina vaati saada puputkin koristeeksi. Mietin aluksi, onko liian lällyä ommella tämmeiset valkoiset kaniinit 3,5-vuotiaan pojan lapasiin... Mutta pitihän sitä heltyä, kun nämä puput tuntui olevan niin must-juttu! ;) Epäilemättä poika on eläinrakas, mutta valitettavasti oli niin touhukkaana ja kädet työntäyteiset, että piti tyytyä tähän "peruskuvaan" - lapaset kuvattuna pöydän päällä. :P   

7 kommenttia:

 1. Kiva idea koristella lapaset ! Eikä ole ollenkaan lällyä, kyllä meillä pojat (4 v. js 8 v.) tykkää Spidermanien sun muiden sankareiden lisäksi mm.pehmoeläimistä ja vaikka mistä. Mun mielestä on ihanaa kun pojat huomaavat ympärillään kaunista ja suloista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuo on kyllä totta, ja kivempihan se on semmosia lapasia käyttää, jotka on omiin mieltymyksiin räätälöity. En aiemmin tullut aatelleeksi, mutta meillä pojilla on käytössä Ainu- unipuput, liekö siksi niin tärkeää nuo puput - tuttua ja turvallista...:)

   Poista
 2. Ihana idea tämä lapasten koristelu :) Ja tokihan pupuja voi poikienkin lapasissa olla :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat! Eikä yhtään liian lällyä! Nykyisin kun lapset tuntuu "aikuistuvan" aivan liian varhain niin itse kyllä tykkään näistä "lällyimmistä" jutuista. Nykyajan lasten ohjelmatkin on niin.. väkivaltaisia. Ei toki kaikki, mutta kuitenkin.

  Sny18

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mun aikana vielä koulussa käytettiin Minni-hiiri-puseroita vaan ei taideta nykyään. :D Nuista lastenohjelmista tuli mieleen, kun joulun aikaan näky joku Rölli elokuva, vanhempaa tuotantoa.. Suositusikäraja Sallittu kaikille - noh, Rölli siinä oli huppelissa ja joi suoraan Jack Daniels-pullosta. Ja oli siinä muitakin ahdistavia kohtauksia jopa näin isolle lapselle. :O

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!