sunnuntai 30. lokakuuta 2016

"Smarties"-pipo


Keväällä kokeilin huovuttaa kumppareihin pohjallisia Hjertegarnin Natur Uld Flamme-langasta. Niin kauniissa sävyissä kun lanka olikin kerässä, niin lopputulos oli melkoinen pettymys - huovutuksen jälkeen villa oli yhtä harmahtavaa värimössöä.


Kevään jäljiltä löytyi vielä yksi kerä Natur Uld Flammea, mihin ei ollut tehnyt mieli katsoakaan huovutusepisodin jälkeen. Nyt halusin päästä kerästä eroon ja saada sen pois kuljeksimasta (tällä kertaa unohtaen suoraan huovutushommat). Neuloin suljettuna neuleena valepalmikkopipon, mihin askartelin tupsun. Pohdin tupsun tarpeellisuutta, mutta oli niin kova hinku saada koko kerä käytettyä...


Täytyy myöntää, että vaikka olenkin värien ystävä, niin tämä pipo ei ole se, minkä laitan esim. kauppaan lähtiessäni. Värien paljous tuo mieleen Smarties-karkit, ja tämä pipo on jotenkin imelän näköinen. Mutta se tuntuu lämpimältä ja passelilta vaikkapa lenkkeilyyn tai metsäretkelle...


Vastaan pipolla Silmukan ytimestä-haasteeseen.   
Lokakuun aiheena oli Kylmä/Kuuma. Välivuodenajat on pukeutumisen suhteen hankalia, kun ei osaa arvioida, mikä määrä vaatetta on sopiva pitämään lämpöä yllä. Kylmän pohjoistuulen puhaltaessa villapipon laittaa mielellään päähän, mutta sadekelillä se voi tehdä olon turhan tukalaksi. :P Eli neule sopii haasteen molempiin adjektiiveihin Kylmä/Kuuma (näistä sai myös valita pelkästään toisen). 

11 kommenttia:

 1. Kivaltahan tuo näyttää! Joskus on vaan vaikea päästä yli ensimmäisestä vaikutelmasta. Kunhan talvi tulee kunnolla niin tuohan on ihan passeli myös kauppareissuille värintuojaksi arjen harmauteen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pimeä vuodenaika kun on, niin värejä kyllä tarvii. Tämän tekeminen oli väriterapiaa parhaimmillaan. :)

   Poista
 2. Hauska pipo. Kyllä mää lähtisin tuo päässä minne vaan. :D

  VastaaPoista
 3. Ei tuo nyt hullumpi ole. Ihan kiva.

  VastaaPoista
 4. kaunis pipo, värikäs.

  Taaskaan ei tule sähköpostit sinulle perille..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Kävin kurkkaamassa sähköpostiin.. vaatisi joka päivä roskapostien poistoa, jotta ei olisi tukossa... pistän harkintaan uuden sähköpostin tekemisen. ;)

   Poista
  2. Luukku.com on vähän sellainen, että ehkä itse vaihtaisin..
   Jos sinua ei haittaa, kun yleiset viestit ei tule perille :D

   Tosin jos ei muutkaan tule, niin sitten minä olen vihainen ;)

   Poista
 5. Kaunis on! Tummien vaatteiden parina erinomainen ja värit pääsevät oikeuksiinsa. Kooltaanhan tämä on kuitenkin vain pieni asuste, että käyttöön ja iloa tuomaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Juuri väripaljouden vuoksi saakin katsoa minkä värisen vaatekappaleen kanssa pipo sopii yhteen, ettei tule "sekameteli".

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!