maanantai 13. kesäkuuta 2016

SOL-korvikset


 Tuttuun tapaan osallistuin tässäkin kuussa Silmukan saalistus-blogin Maijan ja Pipon ytimestä-blogin Sinin luotsaamaan Silmukan ytimestä-haasteeseen. 

 Kesäkuun aiheena oli aurinko. Punapigmenttisyyteni vuoksi en lukeudu rannalla lötköttäviin auringonpalvojiin, joten poudasta nautin kohtuudella ja mieluiten iltaisin, jolloin uv ei ole niin voimakasta.  


Aurinko oli aiheena polttelevan hauska, ja koska olen rohmunnut DIY-projekteihin kaikenlaista kierrätysmateriaalia, löytyikin sopivasti SOL cerveza-pullonkorkit. Korkeissa lukee isoin kirjaimin SOL ja tekstin takaa pilkistää aurinko (nämä auringot ei mua onneksi kärvistä). ;)

Työstin pullonkorkit korvakoruiksi: porasin korkkeihin reiät korunosia varten ja päällystin kuvan koholakalla kaksi kertaa. Koholakka hehkeytti korkeissa olevaa kullan väriä. Ebaysta ostamani räväkät, punaiset korvakorukoukut pääsi kullan kaveriksi.


Yleensä en välitä kultaisista koruista, mutta näissä on kyllä jytyä ja kierrätys kunniassa. Kaikenlaista muutakin pullonkorkki/ tölkkidesignia on luvassa, kunhan vaan ehdin näpertää!  
 
     

1 kommentti:

Kaunis kiitos kommentistasi!