perjantai 22. tammikuuta 2016

Lady Fox- pusero


Lady Fox-pusero
Mua ketutti, mutta hyvällä tavalla. ;) Viime kuun Silmukan ytimestä-haasteen tonttulakkiin tein ristipistoin ketun ja joulun juhlapyhinä hamahelmeilin kettukoruja. Tammikuun käsityöhaasteen aiheena olikin täysin sattumalta kettu (mikäs muukaan), joten päätin inspiroitua vielä kerran kettu-aiheesta. Eihän kettuihin voi koskaan kyllästyä! :) Lisää Silmukan ytimestä-haasteesta ja sen emännistä löydät täältä: http://silmukanytimesta.blogspot.fi/
Henkilökohtaisesti oon ite tosi innostunu noista haasteista ja suosittelen muillekin, mulle nuo antaa potkua takamukselle, jos todella haluaa saada jotain valmiiksi asti (keittiön yksi hyllyn päällys on aina kaoottinen, kun on täynnä keskeneräisiä luomuksia!!! :D )

Päätin virkata puseron tammikuun kettu-aiheeseen sopivaksi. Aikomuksenani oli tehdä pääntiehen Novitan Kaste-langasta pitsiä, mikä toimisi kontrastissa väriltään ja olemukseltaan erilaisen langan kanssa. Pohjaväriksi valikoitui edullinen, pehmeä ja yllättävän hyvälaatuinen Lisa uni-akryylilanka (Lankamaailma.fi). Valkoinen pitsin malli löytyi pinterestistä.

Tällä kertaa en halunnut tehdä Fazerin kettukarkkipapereiden kettuja. Koko työ sai alkunsa pitsistä ja se siivitti suunnittelua- syntyi ajatus Lady Foxista. Lady Foxin kasvot on mustaa huopaa, johon on kirjailtu käsin valkoisella langalla. Viehkeyttä ja naisellisuutta piti saada ja niin napit löysivät tiensä ketun kaulalle helminauhaksi ja sydän-napeista tuli suloiset silmät. Hihojen tekeminen olikin sitten vaativin osuus ja varsinainen on-off-show: yli viisi kertaa tein ja purin.. "Normaalit" hihat olivat pliisun näköiset eivätkä sopineet mahtipontisen, runsaskoristeisen Lady Foxin tyyliin - piti saada jonkin sortin pikkuruiset puhvihihat! Puhvit näyttivät hassuilta, mullahan ei ollu mitään aiempaa kokemusta niiden tekemisestä. Tyydyin lopulta normihihoihin, mutta virkkasin kiintein silmukoin hihat kiinni puseroon etupuolelta niin, että muodostui näyttävä, koholla oleva sauma.
 

Yksityiskohta puserosta, "Lady Fox" lähemmässä tarkkailussa
Sattumien ja kokeilujen kautta + muutamat yökukkumiset huomioiden olen enemmän kuin onnellinen, kun saan pukea tämän puseron ylleni ja se jopa istuu. Helma on tarkoituksella aavistuksen A-linjainen, ihan peplum-mallista en tavoitellut, vaan kirjailut näyttää nätimmältä, kun eivät veny niukkalinjaisuuden vuoksi.  Mustavalkoiset kuteet eivät yleensä kuulu mun vaatekaappiin vallitsevasti, joten yhdistän rohkeasti tämän poikkeuksellisen puseron rokkaaviin vaatteisiin ja värikkäisiin asusteisiin. ;) 

Pusero tekijänsä yllä :)


5 kommenttia:

 1. Moikka! (: Löysin tänne instagramin kautta ja nyt muistin tulla käymään ihan ajan kanssa. Jäänpä lueskelemaan blogiasi siis. Ihanan persoonallinen paita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Oikein mukavaa kun löysit tänne asti ja jäit blogiani seuraamaan. Olet ensimmäinen blogini virallinen lukija :) Kirjoittajaa kyllä motivoi aina enempi, kun tietää, että blogia seuraa muutkin kuin epäviralliseti tutut/ystävät (enkä toki väheksy heitä ollenkaan, positiivista palautetta olen saanut).
   Toista samanlaista puseroa ei vastaan tule, tämmesiä extemporee "omasta päästä"-töitä tässä blogissa tulee aika ajoin, kun laiska olen ohjeita seuraamaan/kyllästyn helposti. ;)

   Poista
 2. Todella kujeileva, tyylikäs ja kaunis Kettu!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!