lauantai 26. marraskuuta 2016

Marraskuun Sny-paketti


Salainen Neuleystävä muisti minua marraskuussakin ja paketti oli varsin virikkeellinen ja inspiroiva. Kiitos Sny!

Ulospäin postipaketti oli marraskuisen musta, mutta sisältö värikäs. Täytyy tunnustaa, että hieman säikähdin, kun löysin paketista soman, sydämen muotoisen kakkumuotin... minä kun en ole kova leipomaan! Mutta kakkumuotti olikin tarkoitettu soodataikinakoristeiden tekoon ja raaka-aineetkin tuli mukana. 

Instagrammissa olen soodataikinakoristeisiin törmännyt ja niiden muovailu on ollut ajatusasteella "kokeilen sitten joskus, kun ehdin". Joulun alla voisin tempaista ja tekaista joulukuusen koristeet soodataikinasta. Niiden leipominen on varmasti lystikästä, kun lopputulosta ei tarvitse syödä.

Paketista paljastui viisi kerää lankaa ja ohjeet niiden mukana: adlibriksen woolista säärystimet ystävälle/äitille/siskolle, kimalteista Lizzy-lankaa hämähäkinverkkokämmekkäisiin (tästä voisin kehitellä oman verkkokämmekäsversion)ja Teetee pallaksesta pöllöpuffit lapsille.

Sny oli virkannut mukaan kauniin hämähäkinverkkokämmekkään, mikä toimii koruna. Lisäksi paketista paljastui 2,5-koon virkkuukoukku, lahjapakettikortti ja suklaata neulehetkissä nautittavaksi. Täydellistä! ;)

4 kommenttia:

 1. hih, mahtava reaktio, kun tullut näkyviin piparkakkumuotti :).
  Itsellä ois kanssa tarkoitus tuota soodataikinaa kokeilla, jos ennätän.
  Hieno paketti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep ;D mukavaa puuhastelua tulee varmasti soodataikinan kanssa, taidan ottaa esikoisen kaveriksi kun askarteluista kovasti tykkää. :)

   Poista
 2. Kiva, ajatuksella koottu paketti. Soodataikina täälläkin odottaa, että muistan ostaa lisää soodaa kaupasta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sny oli noudattanut marraskuun teemaa hyvin ja kaikin puolin mieluinen paketti.:) soodasta on moneksi.

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!